Tag Archive: takut


Kejadian ni berlaku di negara kita sendiri tapi tak taula bila….

the important thing sekarang gambar ni memang ngeri..so pada mereka yang lemah semangat tu tolong jangan tengok kalau tak kuat…juga pada ibu2 mengandung…

Amaran telah diberi…kalau nak nengok jugak…teruskan membaca.. Continue reading

Cerita Hantu Yang Seram..

Satu malam, sorang mamat ni baru habis kerja malam dalam pukul 1 pagi,
jalan nak balik rumah adala dalam 30 minit, sepanjang jalan keadaan
gelap, senyap, sunyi, hujan rintik2, sejuk..ramai dah orang cakap kat
jalan ni ada penunggu tapi mamat ni buat selamber jer, sambil bersiul,
mamat ni terus pecut motor rxz dia, sampai kat tengah jalan kat bus-stop
mamat ni nampak sorang awek cun, awek ni pulak pakai baju kurung, rambut
panjang, Continue reading

%d bloggers like this: