Tag Archive: software


Tune Up Your PC Now!

TuneUpUtilities2009

Adakah pc atau laptop anda lembab nak mampus? sering buat anda sakit hati…haha…dan buat anda merajuk ngn pc korang? haha…jangan risau entri kali ni sekali lagi aku nak bantu korang dalam meguruskan pc@laptop korang…software yang akan aku bagi ni akan tune up kan pc korang supaya lebih mantop!

baca lagi untuk download link.. Continue reading

Advertisements

The First Day

cintateragung1Assalamualaikum korang sumer..hehe..exited nyer.. tarikh keramat ni iaitu 01 April 2009 hari pertama aku ber blog2..

aku pun tak tau camner nak start ni..main test2 je…aku ingat nak buat blog ni untuk ceritakan kisah hidup aku kat korang..huhu..selain tu aku pun nak kongsi pasal hal-hal semasa..hehe…kalau perkara macam software,tutorial dan teknologi memang aku minat dan aku akan kongsikan.. korang kat luar sane tu bantula manusia kerdil ni hah yang baru berjinak-jinak dalam berblogging… so ape lagi…kita enjoy!!!

%d bloggers like this: