Tag Archive: polis


Kejadian ni berlaku di negara kita sendiri tapi tak taula bila….

the important thing sekarang gambar ni memang ngeri..so pada mereka yang lemah semangat tu tolong jangan tengok kalau tak kuat…juga pada ibu2 mengandung…

Amaran telah diberi…kalau nak nengok jugak…teruskan membaca.. Continue reading

Advertisements

Aku taknak tulis panjang-panjang pasal ni memandangkan red warriors kalah malam tadi..huhu…Perlawanan seimbang je aku tengok, sepatutnya pasukan kelantan bertahan je bila 1-0 tu…ni takde sape-sape jaga amri tu sampai terembam muka kat padang nak sumbat gol penyamaan punya pasal…hehe..

Indraputra pulak boleh ah berkawan ngan ferdinand n berbatov…tendang penalti pun tak gol abe woi…Tapi bukan indraputra je, ronaldo,beckham,pele pun tendang penalti ada jugak yang tak gol..betul tak?hehe…

video penalti…. Continue reading

Polis Apakah Ini?

Hai,cik abang..buat apa tu??Jaga traffic ker?

ohtidakdotcompolis1

cuba teka dia buat ap lpas ni?



-…….



dah teka?ok tgk gambar lain… Continue reading

%d bloggers like this: