Tag Archive: melayu


5 Sebab Akaun Facebook Anda Di Banned

Masa Friendster dan Myspace popular satu ketika dulu, amat jarang kita dengar akaun Friendster dan Myspace kena banned. Tapi semenjak Facebook popular, boleh dikatakan setiap hari ada saja yang kena banned. Kawan-kawan aku sendiri pun ramai yang kena banned oleh facebook, sebab apa? Aku sendiri tak tau. Biasanya user yang kena banned ni sebab ada report dari user lain, sama ada selalu buat spam, isu copyright dan byk lagi kemungkinan lain. Apa yang paling tak best bila kena banned oleh facebook ni bila kena main dari mula game2 yang ada kat facebook seperti Farmville, Mafia Wars, Pet Society dan sebagainya. Agaknya kenapa facebook korang boleh kena banned?

Continue reading

Aku baru jumpa video ni kat youtube sebab nak cari video clip munajat cinta nyanyian kumpulan dewa..neway,memang besh r lagu tu..sesuai untuk aku yang still single ni..ngeee..sape berminat leh contact ye..hahaha…

memang cute omputeh ni nyanyi lagu melayu…cun plak tuh…piching pun tak lari..tapi projection suara tu kena lebih sikit cakap kat dia..haha..macam lah aku ni pandai sangat menilai suara orang..suara sendiri pun tunggang langgang! jgn percaya apa yang aku melalut tu ye?

neway..layan je lah nyanyian minah cun ni..

kalu nak banding..ni nyanyian sebenar kumpulan dewa..(kena banding ke? dah namenye mat salleh nyanyi lagu melayu)

psst: melam-melam…kakaka…

Diambil dari oh tidak.com

sila banned kedai ni…
MOBILE PHONE,UNLOCKING SERVICES, BELCO CITY ..

ni muka si samseng tuh…citt…

cina-babi-11

ceritanya camni…sila baca.. Continue reading

Sape yang tak kenal ngan dia nih?? Malaysia 8th Richest..
richest08

sejuk perut ibu mengandung kalau ada nak macam ni, Tan Sri Syed Mokhtar mempunyai kekayaan sebanyak $1.8 bilion..banyak tu…
kalau nak jadi macam beliau kena baca pesanan dia bawah ni… Continue reading

%d bloggers like this: