Tag Archive: manchester united


Cristiano Ronaldo : SOLD!!!

ronaldo

Akhirnya ura2 perpindahan Ronaldo ke Real Madrid terjawab juga hari ini apabila Manchester United menerima bidaan pihak Real yang juga mencipta rekod perpindahan pemain tertinggi didunia iaitu sebanyak RM469.6 juta (80 juta paun)

Bidaan ni yang tertinggi di dunia jauh meninggalkan harga Zinaden Zidane yang mencatatkan yuran perpindahan tertinggi juga daripada Real Madrid..memang loaded gila Florentino Perez iaitu pemilik Real Madrid ni…Mungkin diorang terdesak dek kerana prestasi tahun ni yang cukup teruk..

Sini ada penerangan tentang siapa sebenarnya Cristiano Ronaldo.

ABOUT RONALDO

Continue reading

We Are The Champions!!!

Yahoo….finally…Manchester United telah menjuarai EPL untu musim ni setelah seri 0-0 dengan Arsenal… Arsenal ni salah satu produk israel dan sekutu2 nya..tu yang dilaknat Allah…

Apa2 pun Manutd telah melalui musim yang dramatik sekali bagi aku..ada turun naik…tapi aku kesian pulak kat liverpool coz takde satu pun title juara kat diorang…haha..sedey2…

manutd

congratz to MU!!! harap2 menang satu lagi piala iaitu Liga Juara2 Eropah yang akan berlangsung pada 27 Mei ni kat Rom…aku rase Mu akan menang kot…hehe..sori la Barca k…

HIDUP MU!!!

Yahuu..!!!!

Mula mula aku tak suka jugak bila oshea ni main..hehe…tapi bile dia score malam tadi jadi suka pulak hehe..
neway..thanks oshea!!!
arse1_792603a

HIDUP UNITED!!! takde can la arsenal nak gi final..chelsea pun same…hehe…

%d bloggers like this: