Tag Archive: download


Pi Textured

Bagi mereka yang spm ‘victim’ untuk tahun ni yang ambik subjek add math, pasti korang dah ditugaskan oleh cikgu untuk menyiapkan satu projek untuk subjek ni… kusut kepala aku bila tengok handout pasal ni yang diberi oleh cikgu aku…kena buat pasal pi dan circle? WTF?

Apa2pun kita sebagai seorang pelajar kena lah siapkan jugak kan? Lagipun 10 peratus markah untuk trial tu bro..sape tak nak kan?

So untuk membantu korang yang masih buntu nak buat projek ni aku sediakan satu kemudahan bagi korang..korang boleh download contoh projek ni yang dibuat seorang mamat yang rajin! hehe…tanx sebab sebar2 kan kerja ko dalam alam maya ni…kan dah kena copy…link ada kat bawah ye…dipersilakan download(file ni dalam format pdf supaya lebih ringkas dan lebih kecil jadi kena ada adobe reader la yep)…terima kasih kepada aku..hehe..

klau berminat tekan more ye..

Continue reading

Pasti ramai di luar sana yang guna windows xp kan? walaupun sekarang dah keluar si windows vista tu tapi aku tahu ramai jugak yang pilih windows xp…ok lah tak mau terang pasal windows xp tapi windows 7 yang pek tema nya diberi namanya sejak lahir iaitu seven remix xp yang lebih mantop!!

seven_remix_xp

Apabila korang menggunakan windows 7 dengan menginstallnya (web download bawah ni ye) antara yang diubah ialah gaya visual, screensaver, kursor, bunyi, taskbar, dan juga wallpaper.Install je macam biasa dan korang kena reboot supaya ianya menjadi. Dan korang akan dapat melihat perubahan dari windows xp yang mungkin dah buat korang boring kepada yang lebih fresh… selamat mencuba!!!

Download windows 7 sini

%d bloggers like this: