Tag Archive: cute


Jason Mraz Zaman Kecik-Kecik!

Olo3..cute doe budak ni..aku rse dialah Jason Mraz yang fofular dengan lagu i’m yours tu…tapi mase ni mata dia sepet lagi sebab mak ayah dia orang korea..ayah sedare kepada mak tiri dia pulak orang jepun…kalau korang percaya ape yang aku tulis ni memang korang kena check balik la…hak3…

cute kan budak ni? hidung dia gatal tu, tolong la garukan… haha

psst!: aku zaman kecik2 dulu lebih kurang camni gak..hahaha..perasan!!

Pakaian Hello Kitty Untuk Lelaki

Sape diluar sane peminat hello kitty sila angkat tangan! hehe…

hello-kitty-superman-pink1

huhu..bila superman pun dah minat kat hello kitty ginilah jadinya…aku rasa semua lelaki didunia ni sanggup mati dari diselamatkan dari superman binti hello kitty ni..hahaha…

gambar lagi… Continue reading

%d bloggers like this: