Tag Archive: comel


Bismillahhirrahmanirrahim……..assalamualaikum buat sesape yg baca belog x seberapa ni….adoii, sedih tengok keadaan blog ni….zaman kegemilangan nya dah pun berakhir…dulu byk betul hits belog ni…apepun terima kasih sebab baca blog ni, dan sesape yg tggal komen double thanks ye…

Nak cerita pasal aku plak skrang ni, biarlah korang tak tanye pun, ni untuk tatapan anak cucu aku nanti..hehe.. pinjam ayat Khai jap..huhu……kalau dulu aku berbelogging time skolah2 lagi kan…sekarang ni aku akan sambung study kat TATIUC…kalau x tahu apa tu TATIUC, sila tye pakcik Google ye….tempat walaupun tak terkenal(tapi sgt terkenal di terengganu) ia satu tempat further study yg agak baguslah…TATI ni swasta, tapi bawah kerajaan negeri terengganu..kenapa aku kata bagus? Continue reading

Advertisements

Jason Mraz Zaman Kecik-Kecik!

Olo3..cute doe budak ni..aku rse dialah Jason Mraz yang fofular dengan lagu i’m yours tu…tapi mase ni mata dia sepet lagi sebab mak ayah dia orang korea..ayah sedare kepada mak tiri dia pulak orang jepun…kalau korang percaya ape yang aku tulis ni memang korang kena check balik la…hak3…

cute kan budak ni? hidung dia gatal tu, tolong la garukan… haha

psst!: aku zaman kecik2 dulu lebih kurang camni gak..hahaha..perasan!!

Gambar Scha Di ABPBH 2008

Alahai..cun nye dia nih…

schabpbh20083

lagi gambar.. Continue reading

%d bloggers like this: