Tag Archive: blog


Hah…Miss you!!

cun tak?!!

cun tak?!!

Hye korang…huh..dah lma aku x sentuh blog nih…dah bersawang dah…entri terbaru aku ni pun pendek je la…aku masih lg sibuk…

yang kat atas tu bukan kete aku eh…tu saga baru yang diedit oleh mamat mane ntah..aku ambik je dari laptop abangaku..ngee… kalau lah betul2 ada keter nih…memang cun….

ok…adios…satu lagi lah…jangan lah senyap je lpas baca..klau lah aku boleh bagi korang nengok statistik pengunjung blog ni mesti korang pelik..banyak memang banyak la..tapi komen ciput jer….. lantak la….sedih aku dibuatnyer…

dan kat sini aku ada sediakan fast link untuk ke top post aku untuk bulan ni…

TOP POST!!

Kisah Sebuah Toyota Vios Di Thailand

Budak-Budak Zaman Sekarang

‘Hantu’ Micheal Jackson Berkeliaran Di Neverland

Indahnya Wajah Finalis Bintang RTM 2009!

Undang-Undang Pelik Seluruh Dunia

[Download] Nama Anak Dalam Islam

Gambar Juliana Evans Berkebaya, Cun nyer

Pakaian Hello Kitty Untuk Lelaki

Advertisements

Berehat Sebentar ya??

Kepada pembaca2 blog ni…disini hendak dimaklumkan bahawa admin blog ini dah meninggalkan kita….

dia pergi jamban kejap tadi..haha..nak b*rak kejap….kuang3..

guys…sebenarnya aku nak berehat sekejap dari memblogging kan diri aku…SPM dah dekat…bedebar2 plak rase…huhu…doakan aku ye?

neway korang bleh tengok la post2 aku yang lepas2…baca dulu baru tahu..

dont miss it!! hehe….dont be silent readers okay?? i hate it…

bye7…..

i_love_blogging-787805

Tup tap tup tap, dah 3 bulan blog ni bermain-main di alam maya ni…sambutan ok, kadang tak ok, tu la yang buat aku sedih..satu lagi perihal silent readers ni…dulu sebelum aku ada blog, aku mengaku,aku pernah jadi silent readers walaupun dah diberi peringatan oleh tuan punya blog suruh komen lepas baca..mampus aku tak komen…

kini baru aku tau bagaimana perasaan seorang blogger bila tengok views tiap2 entri punyalah tinggi..tapi komen..alahai..ciput je.. tikus tengok pun gelak…mungkin korang yang takde blog rasa entri ni tak penting… tapi korang akan rasa sendiri keadaan ni bila dah ada blog nanti…kalau ada internet kat umah setakat nak bukak myspace,facebook,friendster tu bek takyah la…membazir tak patut!.. BLOGGING IS SHARING…bro.

semenjak dua menjak ni banyak la komen yang timbul…TERIMA KASIH YANG TAK TERHINGGA AKU UCAPKAN PADA KORANG YANG BAGI KOMEN LEPAS BACA.. korangla sumber inspirasi hidupku..ngeeee..

ni 7 top post terkini dalam 3 bulan blog ni…

top post

ok sampai sini je la aku nak melalut…ASSALAMUALAIKUM..

Sori geng post entri yang tak bertajuk ni..semenjak dua menjak ni aku tak leh nak post ape2 coz ad prob ngn broadband…err,tak bayar kut? hehe…

Harap korang semua teruskan membaca blog ni untuk kebahagiaan bersama…peace no war…

Nota KaKi: I’ll be back!

1 Mei 2009..isk2….

copy-of-pinkred1

Ni bukan entri pasal hari pekerja ok…1 mei hari yang sangat bersejarah bagi aku sebab dah sebulan dah nampaknya aku menubuhkan blog ni…ucapan terima kasih yang tidak terhingga kepada korang yang melewati blog picisan ni…tak lupa juga pada mereka yang banyak memberi komen2 kat blog ni…pada korang yang setakat baca je blog ni tanpa tinggalkan komen…hmmmm insaf-insaflah..hehe…

Masuk ni dah 40 post dan artikel yang aku dah publish..so harap2 korang puas hati baca tulisan dari aku yang seorang amatur dalam berbloging nih…isk2…

%d bloggers like this: