Tag Archive: awek


Cerita Hantu Yang Seram 2

Sebuah kisah benar yg terjadi dan tak dpt dilupakan oleh penulis sepanjang hidupnya!
Pesanannya, Hati2lah bila masok ka tandas dan pandang sekeliling dan baca doa masuk tandas supaya anda tidak mengalami apa yg beliau alami.

Malam itu, malam Jumaat. Kebanyakkan anggota polis dan penyiasat-penyiasat semua dah balik ke rumah, ada yang keluar makan, ada pulak yang sedang melakukan rondaan atau serbuan di tempat-tempat yang hangat disarangkan jenayah. Aku baru jer balik dari rumah mayat SGH utk mengenal pasti satu mayat yg menurut doktor rumah mayat, adalah Lim Ah Bee, seorang pemandu teksi, yang dilaporkan hilang 7 hari lepas. Memang betul tu lah dia, menurut gambar-gambar yang diberikan oleh ahli keluarganya, yg melaporkan kehilangan Ah Bee kelmarin. Badanku berlengas peluh dan bau busuk dari bilik mayat.

Continue reading

Advertisements

Bismillahhirrahmanirrahim……..assalamualaikum buat sesape yg baca belog x seberapa ni….adoii, sedih tengok keadaan blog ni….zaman kegemilangan nya dah pun berakhir…dulu byk betul hits belog ni…apepun terima kasih sebab baca blog ni, dan sesape yg tggal komen double thanks ye…

Nak cerita pasal aku plak skrang ni, biarlah korang tak tanye pun, ni untuk tatapan anak cucu aku nanti..hehe.. pinjam ayat Khai jap..huhu……kalau dulu aku berbelogging time skolah2 lagi kan…sekarang ni aku akan sambung study kat TATIUC…kalau x tahu apa tu TATIUC, sila tye pakcik Google ye….tempat walaupun tak terkenal(tapi sgt terkenal di terengganu) ia satu tempat further study yg agak baguslah…TATI ni swasta, tapi bawah kerajaan negeri terengganu..kenapa aku kata bagus? Continue reading

Eleh..Edit Je Tu…

Jika korang ada akaun2 laman web ssial seperti myspace,facebook,friendster dan yang seangkatan dengannya..hati2 sikit, korang mungkin tertipu dengan gambar2 didalam nya..mungin ia dah di photoshopkan.. kih3…termasuklah aku..

sy8life

sy8life

lagi gambar tipah tertipu… Continue reading

%d bloggers like this: