Tag Archive: Artis


Gambar Scha Di ABPBH 2008

Alahai..cun nye dia nih…

schabpbh20083

lagi gambar.. Continue reading

Aksi Nabil Peluk Irma Hasmie ABPBH2008!

hihi..apela nabil ni…kalau dah mmang irma tu buah hati dia, jgnlah peluk dpan crowd camtu..live plak tu..satu malaysia tengok,huhu..best mmang best tp jaga2 ye… tapi aku tetap rasa yang dia tak sengaja kut sebab terlalu excited dan mungkin juga dia tengah blur masa tu…tak pelah nabil lain kali control sikit ye…

Ikhlas aku cakap anugerah malam tadi memang lebih boring daripada biasa…kalau mereka yang tengok pasti setuju dengan pendapat aku ni..kan2? lepas persembahan anita sarawak yang mantop tu mereka umumkan sape pengacaranya..dengar je nama pengacara perempuan tu(namanya aku x ingat) terus aku tepuk dahi, kenapalah pihak anugerah tu pilih dia ni? dah takde orang lain ke? pastu dengar pulak pengacara lelaki tu,namanya adlin aman ramli, ish3..semakin merahlah dahi aku…memang aku dah tahu si adlin tu memang rak best kalau mengacara live camtu macam AJL yang lepas..boring tahap gaban..dahla buat lawak langsung tak lawak..hahaha!

Tapi takpe la yang lepas-lepas la, nasib baik persembahan-persembahan malam tu hebat-hebat belaka…aku paling suka tengok masas farah asyikin perform,best siot..hehe bukan sebab apa,sebab dia cun..huhu…ok lah keputusan malam tadi aku ok jer tapi kenapa aku frust la mawi menang sebab aku tak minat sanagt dia..hehe(jangan marah ye peminat mawi) aku tak kisah la sape2 menang tapi jangan dia sudah..haha..jahat nye aku…oklah melarat plak aku ceramah sini..keputusan penuh korang bleh baca kat bawah…

nabil
Continue reading

Aizat – I Go

Dengar kan lagu aizat nih…pehh….

layan jer kan? memang besh lagu ni…lirik mendalam dan menusuk kalbu..hehehe..

Adakah korang peminat af, ataupun oiam,mentor,dan program realiti yang seangkatan dengannya? Jika begitu teruskan membaca entri ni..huhu… korang pernah dengar pasal program realiti nyanyian terbitan RTM yang satu nih iaitu Bintang RTM? program ni telah banyak melahirkan penyanyi2 yang berbakat seperti siti nurhaliza, misha omar azharina dan manyak lagi..huhu..cun pulak tu…

Kalau korang peminat artis2 yang ‘cun2’ macam fasha sandha, lisa surihani,syarifah aini (opps..)hehe, dan lain-lain aku gerenti korang akan terpaku melihat keindahan wajah awek sorang ni…huhu..Dan kali ni. aku nak tunjukkan finalis bintang rtm 2009 yang aku rasa lebih cun daripada biasa iaitu Jo Anna Sue Henly Rampas…

joan3

Continue reading

%d bloggers like this: