Tag Archive: Aku


Stop Blogging for A Moment

 

stop_sign

Hye guys…mulai hari esok aku akan berenti bloggong skejap k…sekolah aku ada program satu ni…program perkhemahan perdana katenyeh…jadi aku pun terpilih la…dengan hati yang tak ikhlas aku pun terpaksa la pergi…haha..

Kalau dah pergi berkhemah banyak hal la..kusut kepala nih…gadjet la..kawat la…macam2… dah la aku kena masuk kawad…itam la aku nanti… satu lagi kalau pergi mesti kena botakkan rambut…aduhai…sekolah ni memang camtu…ckit2 botak…ckit2 botak…len kali buatla spike ke,trojan ke…hehehe…stopa oh stopa… dia ni lebih kurang guru disiplin jgak la…rmai org benci dia ..haha… termasuklah aku..

pepum..will miss this blog dashboard..haha..and my lovely laptop compaq kaler itam berkilat…and my handphone seta beberapa batang rokok yang membahayakan kesihatan…hehe..guarau..aku tak isap rokok!

ok…sampai cni je aku exercise jari jemari ku…bye..take care!!! poyo tul mamat sowang nih…haha..

Advertisements

1 Mei 2009..isk2….

copy-of-pinkred1

Ni bukan entri pasal hari pekerja ok…1 mei hari yang sangat bersejarah bagi aku sebab dah sebulan dah nampaknya aku menubuhkan blog ni…ucapan terima kasih yang tidak terhingga kepada korang yang melewati blog picisan ni…tak lupa juga pada mereka yang banyak memberi komen2 kat blog ni…pada korang yang setakat baca je blog ni tanpa tinggalkan komen…hmmmm insaf-insaflah..hehe…

Masuk ni dah 40 post dan artikel yang aku dah publish..so harap2 korang puas hati baca tulisan dari aku yang seorang amatur dalam berbloging nih…isk2…

Pning kepala,badan ada bintik2 merah,badan panas..huhu… camner ni? sebenarnya bukan aku sorang yang kena, ramai budak sekolah aku yang kena..aku salah seorang… ari ni aku tak pergi sekolah sebab dah tak larat sangat2…hhuhu… tapi best jugak tak pergi sekolah..duk rilek je kat umah…hehehe…doakan aku cepat sembuh ye…huk2…

Haha! aku dapat MC!

mc

Psst:selamat berjuang buat kontinjen2 sukan SMT Wakaf Tembusu yang sedang berjuang dalam Kejohanan Antara Teknik (KAT) kat SMT Dungun…  bak kata P.Kanan KO, ‘we can do it’…so, kalau korang tak menag apa2..jangan balik sini!!! HAHAHAHA!!! padan muka…

%d bloggers like this: