Tag Archive: addmath project 2009


Bismillahhirrahmanirrahim……..assalamualaikum buat sesape yg baca belog x seberapa ni….adoii, sedih tengok keadaan blog ni….zaman kegemilangan nya dah pun berakhir…dulu byk betul hits belog ni…apepun terima kasih sebab baca blog ni, dan sesape yg tggal komen double thanks ye…

Nak cerita pasal aku plak skrang ni, biarlah korang tak tanye pun, ni untuk tatapan anak cucu aku nanti..hehe.. pinjam ayat Khai jap..huhu……kalau dulu aku berbelogging time skolah2 lagi kan…sekarang ni aku akan sambung study kat TATIUC…kalau x tahu apa tu TATIUC, sila tye pakcik Google ye….tempat walaupun tak terkenal(tapi sgt terkenal di terengganu) ia satu tempat further study yg agak baguslah…TATI ni swasta, tapi bawah kerajaan negeri terengganu..kenapa aku kata bagus? Continue reading

Advertisements

Pi Textured

Bagi mereka yang spm ‘victim’ untuk tahun ni yang ambik subjek add math, pasti korang dah ditugaskan oleh cikgu untuk menyiapkan satu projek untuk subjek ni… kusut kepala aku bila tengok handout pasal ni yang diberi oleh cikgu aku…kena buat pasal pi dan circle? WTF?

Apa2pun kita sebagai seorang pelajar kena lah siapkan jugak kan? Lagipun 10 peratus markah untuk trial tu bro..sape tak nak kan?

So untuk membantu korang yang masih buntu nak buat projek ni aku sediakan satu kemudahan bagi korang..korang boleh download contoh projek ni yang dibuat seorang mamat yang rajin! hehe…tanx sebab sebar2 kan kerja ko dalam alam maya ni…kan dah kena copy…link ada kat bawah ye…dipersilakan download(file ni dalam format pdf supaya lebih ringkas dan lebih kecil jadi kena ada adobe reader la yep)…terima kasih kepada aku..hehe..

klau berminat tekan more ye..

Continue reading

%d bloggers like this: