Category: Malaysia


Huh! aku pantang klau ada orang hina negara aku…kalau negara dia bagus sanagt xpe gk…tengk video bawh ni…

ada ke rakyat MALAYSIA mgamuk?? hakyuii punye indon..fuck indon kat sluruh dunia!!!geram aku..

Advertisements

Milik siapakah piala keramat ini???

untitled

3170599292_976b3e3cc92VSkelantan3 Continue reading

Sape yang tak kenal ngan dia nih?? Malaysia 8th Richest..
richest08

sejuk perut ibu mengandung kalau ada nak macam ni, Tan Sri Syed Mokhtar mempunyai kekayaan sebanyak $1.8 bilion..banyak tu…
kalau nak jadi macam beliau kena baca pesanan dia bawah ni… Continue reading

Barisan Kabinet Malaysia Terbaru

Tadi dalam kul tiga aku ada tengok tentang pengumuman kabinet baru Malaysia yang diumumkan oleh PM kita…banyak muka-muka baru dalm kabinet kali ni.. aku rasa kabinet baru ni lebih fresh dari yang sebelumnya..hehe..Good Work Datuk Najib! (DISINI TIADA UNSUR POLITIK YE)

NAJIB TUN RAZAK

Antara menteri yang digugurkan ialah:

Syed Hamid Albar (Home Affairs), Muhammad Muhd Taib (Rural and Regional Development), Azalina Othman Said (Tourism), Ong Ka Chuan (Housing and Local Government), senator Amirshah A Aziz (Minister in the PM’s Department), Mohd Zin Mohamed Zulhasnan Rafique (Works) and (Federal Territories).

Full List….ada lagi… Continue reading

%d bloggers like this: