Category: Lawak sih


Cerita Hantu Yang Seram 2

Sebuah kisah benar yg terjadi dan tak dpt dilupakan oleh penulis sepanjang hidupnya!
Pesanannya, Hati2lah bila masok ka tandas dan pandang sekeliling dan baca doa masuk tandas supaya anda tidak mengalami apa yg beliau alami.

Malam itu, malam Jumaat. Kebanyakkan anggota polis dan penyiasat-penyiasat semua dah balik ke rumah, ada yang keluar makan, ada pulak yang sedang melakukan rondaan atau serbuan di tempat-tempat yang hangat disarangkan jenayah. Aku baru jer balik dari rumah mayat SGH utk mengenal pasti satu mayat yg menurut doktor rumah mayat, adalah Lim Ah Bee, seorang pemandu teksi, yang dilaporkan hilang 7 hari lepas. Memang betul tu lah dia, menurut gambar-gambar yang diberikan oleh ahli keluarganya, yg melaporkan kehilangan Ah Bee kelmarin. Badanku berlengas peluh dan bau busuk dari bilik mayat.

Continue reading

Oh…You Not So Ugly…

Dalam dunia ni tiada orang yang sempurna, aku pun tak sempurna…Oleh itu, kalau ada orang yang kekurangan daripada kita tak kira dari semua aspek, jangan lah kita gelakkan diorang…

Tapi..

-tapi diorang yang ada gambar dalam gambar bawah memang buat aku gelak guling2 btul…hak3..

apepun korang tengok sendiri la eh…zazzz..haha..

nak lagi? Continue reading

India Traffic

Sape yang tak kenal negara India? Sumer orang kenal kan? Kat Malaysia pun ada orang india..nak ditekankan dalam post ni adalah gelagat rakyat negara India di atas jalan raya..

tengok sendirilah gelagat dorang nih….wakaka..dasat2…

download

download_002

download_003

download_004

download_005

download_006

Continue reading

Aku baru jumpa video ni kat youtube sebab nak cari video clip munajat cinta nyanyian kumpulan dewa..neway,memang besh r lagu tu..sesuai untuk aku yang still single ni..ngeee..sape berminat leh contact ye..hahaha…

memang cute omputeh ni nyanyi lagu melayu…cun plak tuh…piching pun tak lari..tapi projection suara tu kena lebih sikit cakap kat dia..haha..macam lah aku ni pandai sangat menilai suara orang..suara sendiri pun tunggang langgang! jgn percaya apa yang aku melalut tu ye?

neway..layan je lah nyanyian minah cun ni..

kalu nak banding..ni nyanyian sebenar kumpulan dewa..(kena banding ke? dah namenye mat salleh nyanyi lagu melayu)

psst: melam-melam…kakaka…

Undang2 pelik seluruh dunia…INI FAKTA!!

THAILAND :

Dilarang keluar rumah tanpa memakai seluar dalam.

SWISS :

Dilarang berkebun di hari minggu.

SWEDIA :

Dilarang mengecat rumah tanpa izin daripada kerajaan dan harus menggunakan cat yang sudah mendapat sertifikasi dari mereka.

KOREA SELATAN :

Polis wajib melaporkan jumlah wang rasuah yang mereka terima daripada para pemandu yang ditahan.

SINGAPURA :

Dilarang berjalan (bogel)
Tidak flush jamban setelah buang air di toilet, dikenakan denda.

ada lagi undang2 pelik yang perlu anda baca untuk memecahkan perut anda..haha…baca lagi!

Continue reading

Opocot Mak Kau!!!

Hehe..mesti korang tengok lain macam je tajuk entri ni kan?? haha..yang sebenarnya tu la yang keluar dari mulut britney spears tu mase nyanyi lagu womanizer..kih3…tu yang aku rase la….jahat nye ak…nak tau lebih lanjut apa yang aku merapu ni..sila layan video kantoi si britney miming time nyanyi bila seorang peminat naik atas stage mendekatinya…kuang3…

korang bleh tengok pada minit ke 0:42 dia menyebut ‘OK’  berulang kali kepada malaun yang ambush dia…wo kantoi wo..lagi satu si britney ni time buat konsert je mesti miming punye lah..dah banyak kali kantoi pun tak serik2 lagi…kali ni rasakan kau…kah3…

Eleh..Edit Je Tu…

Jika korang ada akaun2 laman web ssial seperti myspace,facebook,friendster dan yang seangkatan dengannya..hati2 sikit, korang mungkin tertipu dengan gambar2 didalam nya..mungin ia dah di photoshopkan.. kih3…termasuklah aku..

sy8life

sy8life

lagi gambar tipah tertipu… Continue reading

* dia call seseorang untuk tanya nombor telefon terbaru 
  orang itu.

* dia fax surat dengan stem diatasnya.

* cuba melemaskan ikan dengan merendamnya didalam air.

* cuba tanya harga barang di kedai dua ringgit.

* study hard untuk ujian darah.

* tertinggal bas no 20, kemudian mengambil bas no 10 dua kali.

* fikir kumpulan peterpan boleh terbang diangkasa.

* vote untuk Mawi setiap kali astro ulang tayang konsert 
  akademi fantasia.

* Beri ayamnya makan nasi ayam kerana menyangka nasi ayam 
  adalah makanan ayam.

* mengira bilangan penumpang bas sebelum naik.

* dia baca email ini. (Jangan marah - gurau jer)

ha…nak beli tak ni…confirm betul2….sape cepat dia dapat..

kawaaf8

ERFAN SEAFOOD….

1

gambar lagi… Continue reading

%d bloggers like this: