Category: Hiburan


Jason Mraz Zaman Kecik-Kecik!

Olo3..cute doe budak ni..aku rse dialah Jason Mraz yang fofular dengan lagu i’m yours tu…tapi mase ni mata dia sepet lagi sebab mak ayah dia orang korea..ayah sedare kepada mak tiri dia pulak orang jepun…kalau korang percaya ape yang aku tulis ni memang korang kena check balik la…hak3…

cute kan budak ni? hidung dia gatal tu, tolong la garukan… haha

psst!: aku zaman kecik2 dulu lebih kurang camni gak..hahaha..perasan!!

Advertisements

Ikhlas aku cakap anugerah malam tadi memang lebih boring daripada biasa…kalau mereka yang tengok pasti setuju dengan pendapat aku ni..kan2? lepas persembahan anita sarawak yang mantop tu mereka umumkan sape pengacaranya..dengar je nama pengacara perempuan tu(namanya aku x ingat) terus aku tepuk dahi, kenapalah pihak anugerah tu pilih dia ni? dah takde orang lain ke? pastu dengar pulak pengacara lelaki tu,namanya adlin aman ramli, ish3..semakin merahlah dahi aku…memang aku dah tahu si adlin tu memang rak best kalau mengacara live camtu macam AJL yang lepas..boring tahap gaban..dahla buat lawak langsung tak lawak..hahaha!

Tapi takpe la yang lepas-lepas la, nasib baik persembahan-persembahan malam tu hebat-hebat belaka…aku paling suka tengok masas farah asyikin perform,best siot..hehe bukan sebab apa,sebab dia cun..huhu…ok lah keputusan malam tadi aku ok jer tapi kenapa aku frust la mawi menang sebab aku tak minat sanagt dia..hehe(jangan marah ye peminat mawi) aku tak kisah la sape2 menang tapi jangan dia sudah..haha..jahat nye aku…oklah melarat plak aku ceramah sini..keputusan penuh korang bleh baca kat bawah…

nabil
Continue reading

%d bloggers like this: