Category: download


Tune Up Your PC Now!

TuneUpUtilities2009

Adakah pc atau laptop anda lembab nak mampus? sering buat anda sakit hati…haha…dan buat anda merajuk ngn pc korang? haha…jangan risau entri kali ni sekali lagi aku nak bantu korang dalam meguruskan pc@laptop korang…software yang akan aku bagi ni akan tune up kan pc korang supaya lebih mantop!

baca lagi untuk download link.. Continue reading

[Download] Nama Anak Dalam Islam

cute

Bagi setiap ibubapa pasti mahukan nama yang elok2 untuk anak2 mereka….kan nama mencerminkan keperibadian..nama kepada tuan punya nama juga akan disebut oleh orang sekeliling..orang kata bila 40 kali sebut jadi betul2 kan? memang betul..haha..takakan nak bagi anak nama si luncai plak…

Kali ni aku nak bagi satu software yang meyimpan beratus-ratus nama dalam Islam yang sesuai untuk semua orang…Harap ni akan boleh menjadi panduan untuk kita semua untuk beri nama kepada anak2 kita nanti..hehe..peace no war!

namesni baru ciput…banyak lagi nama2…kena download ye…

Kalau nak download link..baca lagi..

Continue reading

%d bloggers like this: