Category: Cun


Hah…Miss you!!

cun tak?!!

cun tak?!!

Hye korang…huh..dah lma aku x sentuh blog nih…dah bersawang dah…entri terbaru aku ni pun pendek je la…aku masih lg sibuk…

yang kat atas tu bukan kete aku eh…tu saga baru yang diedit oleh mamat mane ntah..aku ambik je dari laptop abangaku..ngee… kalau lah betul2 ada keter nih…memang cun….

ok…adios…satu lagi lah…jangan lah senyap je lpas baca..klau lah aku boleh bagi korang nengok statistik pengunjung blog ni mesti korang pelik..banyak memang banyak la..tapi komen ciput jer….. lantak la….sedih aku dibuatnyer…

dan kat sini aku ada sediakan fast link untuk ke top post aku untuk bulan ni…

TOP POST!!

Kisah Sebuah Toyota Vios Di Thailand

Budak-Budak Zaman Sekarang

‘Hantu’ Micheal Jackson Berkeliaran Di Neverland

Indahnya Wajah Finalis Bintang RTM 2009!

Undang-Undang Pelik Seluruh Dunia

[Download] Nama Anak Dalam Islam

Gambar Juliana Evans Berkebaya, Cun nyer

Pakaian Hello Kitty Untuk Lelaki

Advertisements

Swine Flu Mask

Bertepatan dengan usaha kerajaan nak membasmi penularan selsema babi…mempersembahkan…TOPENG SELSEMA BABI!!!!!

8623,xcitefun-swine-flu-funny-mask-08

more pictures…. Continue reading

Pasti korang dah kenal sape gerangan nya nama juliana evans ni kan….yang pasti dia bukan anak kepada johnny evans bek tengah MU tu…ki3… dia memang ada darah omputih dari ayahnya… pasti lelaki2 diluar sane cair nengok juliana evans ni…memang cun…

ada gossip mengatakan Sam vokalis band bunkface tengah hangat bercinta dengan juliana evans ni…btul ke? kalau betul jeles nya aku!!!

julianaevanslagi3

Continue reading

Budak-Budak Zaman Sekarang

Alahai..apa nak jadi pada bebudak nih….sabo je la…(dengan nada jeles..hahaha)

1
3_002
ngintai ey..
Continue reading

Kisah Sebuah Toyota Vios Di Thailand

PERGGHH…..

17
25
lagi gambar… Continue reading

layan je la video ni…haha..guling2 aku gelak…

stupidity+ego+stupidity again= americans..

Polis Apakah Ini?

Hai,cik abang..buat apa tu??Jaga traffic ker?

ohtidakdotcompolis1

cuba teka dia buat ap lpas ni?



-…….



dah teka?ok tgk gambar lain… Continue reading

Pakaian Hello Kitty Untuk Lelaki

Sape diluar sane peminat hello kitty sila angkat tangan! hehe…

hello-kitty-superman-pink1

huhu..bila superman pun dah minat kat hello kitty ginilah jadinya…aku rasa semua lelaki didunia ni sanggup mati dari diselamatkan dari superman binti hello kitty ni..hahaha…

gambar lagi… Continue reading

Adakah korang peminat af, ataupun oiam,mentor,dan program realiti yang seangkatan dengannya? Jika begitu teruskan membaca entri ni..huhu… korang pernah dengar pasal program realiti nyanyian terbitan RTM yang satu nih iaitu Bintang RTM? program ni telah banyak melahirkan penyanyi2 yang berbakat seperti siti nurhaliza, misha omar azharina dan manyak lagi..huhu..cun pulak tu…

Kalau korang peminat artis2 yang ‘cun2’ macam fasha sandha, lisa surihani,syarifah aini (opps..)hehe, dan lain-lain aku gerenti korang akan terpaku melihat keindahan wajah awek sorang ni…huhu..Dan kali ni. aku nak tunjukkan finalis bintang rtm 2009 yang aku rasa lebih cun daripada biasa iaitu Jo Anna Sue Henly Rampas…

joan3

Continue reading

%d bloggers like this: