Category: Blog nih


Bismillahhirrahmanirrahim……..assalamualaikum buat sesape yg baca belog x seberapa ni….adoii, sedih tengok keadaan blog ni….zaman kegemilangan nya dah pun berakhir…dulu byk betul hits belog ni…apepun terima kasih sebab baca blog ni, dan sesape yg tggal komen double thanks ye…

Nak cerita pasal aku plak skrang ni, biarlah korang tak tanye pun, ni untuk tatapan anak cucu aku nanti..hehe.. pinjam ayat Khai jap..huhu……kalau dulu aku berbelogging time skolah2 lagi kan…sekarang ni aku akan sambung study kat TATIUC…kalau x tahu apa tu TATIUC, sila tye pakcik Google ye….tempat walaupun tak terkenal(tapi sgt terkenal di terengganu) ia satu tempat further study yg agak baguslah…TATI ni swasta, tapi bawah kerajaan negeri terengganu..kenapa aku kata bagus? Continue reading

Stop Blogging 4 a Moment

stop_sign

aku nk rehat..mungkin untuk jangka masa yang agak panjang..sowi sgt..lagipun aku nak SPM taun ni..DOAKAN AKU YE?? bye smua…

Hah…Miss you!!

cun tak?!!

cun tak?!!

Hye korang…huh..dah lma aku x sentuh blog nih…dah bersawang dah…entri terbaru aku ni pun pendek je la…aku masih lg sibuk…

yang kat atas tu bukan kete aku eh…tu saga baru yang diedit oleh mamat mane ntah..aku ambik je dari laptop abangaku..ngee… kalau lah betul2 ada keter nih…memang cun….

ok…adios…satu lagi lah…jangan lah senyap je lpas baca..klau lah aku boleh bagi korang nengok statistik pengunjung blog ni mesti korang pelik..banyak memang banyak la..tapi komen ciput jer….. lantak la….sedih aku dibuatnyer…

dan kat sini aku ada sediakan fast link untuk ke top post aku untuk bulan ni…

TOP POST!!

Kisah Sebuah Toyota Vios Di Thailand

Budak-Budak Zaman Sekarang

‘Hantu’ Micheal Jackson Berkeliaran Di Neverland

Indahnya Wajah Finalis Bintang RTM 2009!

Undang-Undang Pelik Seluruh Dunia

[Download] Nama Anak Dalam Islam

Gambar Juliana Evans Berkebaya, Cun nyer

Pakaian Hello Kitty Untuk Lelaki

Berehat Sebentar ya??

Kepada pembaca2 blog ni…disini hendak dimaklumkan bahawa admin blog ini dah meninggalkan kita….

dia pergi jamban kejap tadi..haha..nak b*rak kejap….kuang3..

guys…sebenarnya aku nak berehat sekejap dari memblogging kan diri aku…SPM dah dekat…bedebar2 plak rase…huhu…doakan aku ye?

neway korang bleh tengok la post2 aku yang lepas2…baca dulu baru tahu..

dont miss it!! hehe….dont be silent readers okay?? i hate it…

bye7…..

i_love_blogging-787805

Tup tap tup tap, dah 3 bulan blog ni bermain-main di alam maya ni…sambutan ok, kadang tak ok, tu la yang buat aku sedih..satu lagi perihal silent readers ni…dulu sebelum aku ada blog, aku mengaku,aku pernah jadi silent readers walaupun dah diberi peringatan oleh tuan punya blog suruh komen lepas baca..mampus aku tak komen…

kini baru aku tau bagaimana perasaan seorang blogger bila tengok views tiap2 entri punyalah tinggi..tapi komen..alahai..ciput je.. tikus tengok pun gelak…mungkin korang yang takde blog rasa entri ni tak penting… tapi korang akan rasa sendiri keadaan ni bila dah ada blog nanti…kalau ada internet kat umah setakat nak bukak myspace,facebook,friendster tu bek takyah la…membazir tak patut!.. BLOGGING IS SHARING…bro.

semenjak dua menjak ni banyak la komen yang timbul…TERIMA KASIH YANG TAK TERHINGGA AKU UCAPKAN PADA KORANG YANG BAGI KOMEN LEPAS BACA.. korangla sumber inspirasi hidupku..ngeeee..

ni 7 top post terkini dalam 3 bulan blog ni…

top post

ok sampai sini je la aku nak melalut…ASSALAMUALAIKUM..

Transformers of Theme

haha..kawan2..jangan terkezut ye..ni bukan blog lain..ni tetep sy8life.wordpress…blog ni mengalami perubahan tema…amacam, mengancam tak..hehe..

baiklah..teruskan surfing dan menyelongkar blog ni..banyak lagi info2 berguna yang korang belum tengok..

ah..satu lagi..please lah jangan jadi silent readers…boleh kan?

x patah pun jari tu kalau taip sikit2 untuk komen..peace!

Sori geng post entri yang tak bertajuk ni..semenjak dua menjak ni aku tak leh nak post ape2 coz ad prob ngn broadband…err,tak bayar kut? hehe…

Harap korang semua teruskan membaca blog ni untuk kebahagiaan bersama…peace no war…

Nota KaKi: I’ll be back!

My BlogLog

Undergoing MyBlogLog Verification

VISIT THIS BLOG!

Salam semua..kalau korang dah bace entri sebelum ni..aku dah pun buat stu blog baru di blogspot..jadi, kalau ada masa tu usha2 la ye…show your support to malaysian bloggers!!!!

SY8LIFE.BLOGSPOT.COM (will opened in a new tab)

THANKS TO ALL!!!! TENKIU!

Which Better?

blogger_logo

ATAU

Copy of wp2

Aku ni sebenarnya dalam proses menukar host aku dari wordpress ke blogspot..ttapi aku tak tau yang mana lebih baik..tiap2 satu ada kelebihan nya yang tersendir..tak kurang juga kelemahannya…

mungkin korang boleh tolong aku ye? Aku pun dah buat satu blog di blogspot iaitu sy8life.blogspot..korang usha2 la ye…

%d bloggers like this: