Salam 1 Malaysia buat semua pembaca-pembaca seti semua. Hehe, setia ke? =P Kalau tengok tajuk post dah terang-terang aku nak cerita pasal hidup aku sekarang ni kan? biarla korang taknak tau pun, aku nak cerita jugak, hehehe….

Seperti entri sebelum ni, aku dah maklumkan yang aku sekarang  dah sambung belajar ke sebuah IPTS yang dikenali sebagai TATiUC. Hari ni dah lebih dua bulan aku berada disana. Kat TATiUC ni kan ada pelbagai jenis manusia, ada yang baik,yang jahat, biasalah manusia!

Senior-senior pun baik-baik, tapi ade jugak yang kepala masuk air.Hehe… Setakat ni aku hormat la senior, tapi ada diantara junior yang tak hormat senior.. Tapi senior pun kena la hormat junior, junior pun manusia..ok? Kita kena saling menghormati la, baru hidup man dan damai serta bahagia…. WAHH! hahaha…..

Pasal pelajaran, hmm, aku ni kan amik asasi…susah jugakla aku nak ikut… terutama nya fizik dengan math….kat sekolah ok lagi, bila masuk sini, Tuhan je tau…. semester depan tambah kimia plak…..aduii…..camne ni?? aku tak nak la kena repeat..huhu…. harap2 aku boleh baiki diri aku ni dari semasa ke semasa….. yelah tu baiki, lepas kelas mgadap laptop,main game.. baiki la tu?? Ya Allah, tolonglah hambamu yang lemah ni..

Lagi pasal ape ye?

hah, konfem xde pape dah aku nak cerita….hahaha!

lain kali aku update lagi….salam!

Advertisements