Bismillahhirrahmanirrahim……..assalamualaikum buat sesape yg baca belog x seberapa ni….adoii, sedih tengok keadaan blog ni….zaman kegemilangan nya dah pun berakhir…dulu byk betul hits belog ni…apepun terima kasih sebab baca blog ni, dan sesape yg tggal komen double thanks ye…

Nak cerita pasal aku plak skrang ni, biarlah korang tak tanye pun, ni untuk tatapan anak cucu aku nanti..hehe.. pinjam ayat Khai jap..huhu……kalau dulu aku berbelogging time skolah2 lagi kan…sekarang ni aku akan sambung study kat TATIUC…kalau x tahu apa tu TATIUC, sila tye pakcik Google ye….tempat walaupun tak terkenal(tapi sgt terkenal di terengganu) ia satu tempat further study yg agak baguslah…TATI ni swasta, tapi bawah kerajaan negeri terengganu..kenapa aku kata bagus?

Sebab, tempat ni melebihkan skill sikit….berbeza dgn U kat kuar tu yg lebihkan teori…. jadi kerja pun byklah lepasan TATI ni….lagi satu, aku amek FOUNDATION IN ENGINEERING kat tati ni….asasi la nih….lpas staun, aku bleh sambung degree, tu pun kalau aku dapat 3.5 keatas…. kalau x dapat aku kena sambung diploma(higher national diploma) kat UK … bukan ulu kelang.. tapi United Kingdom..

Tu jelah nak dijadikan cerita.. korang doa2 kan lah aku berjaya dunia akhirat ye… oh ye, psal results SPM, aku dapat 4a,2b,2c,1e,1d…hehehe dah, ckup…aku xnak huraikan satu persatu..kah3……terima kasih pada semua cikgu2 dari tadika kemas wakaf tembusu, sekolah kebangsaan bandar raub, sekolah kebangsaan kompleks gong badak,sekolah menengah kompleks gong badak dan sekolah menengah teknik wakaf tembusu yg telah banyak beri ilmu kpd saya…saya berdoa agar  hidup cikgu2 bahagia dan dimurahkan rezeki..Tuhan saja dapat membalas jasa2 cikgu..lup u all…

ok…tu jelah npak nye..oh, sebelum lupa, korang bleh add aku di fan page facebook aku di SINI , tapi lepas/sebelum add tu mesej la sekeping kat aku kat facebook yg korang ni pembaca belog ni..nak tgk jgk muka pembaca belog ni..huhu…tu saje lah aku nak tulis..jap2, pikir dlu ada c yg ttggal……………………………………

HAHAHAHA..memang xde pape dh nak ckap…neway seperti biasa entri projek addmath terus mendapat sambutan di blog ni..hehe…sila sedot ye…tp jgn pandai sedot je, pastu copy+paste.. fahami jugak…hehe, pandai je suh org..addmath dia E!……

ok, sebelum tulisan aku ni menjadi lebih parah, bek aku berenti kat sini dulu..ade masa aku update..insyaallah…bye2 smua…dan assalamualaikum

pssst:  dah besar aku sekarang… 27 JUn ni genap 18 tahun aku hidup,tapi,apa yg dah aku buat utk diri,keluarga,negara dan agama?

….END….