Tanggal 27 Jun 1992 merupakan hari yang paling bahagia buat aku…kerana ia merupakan hari jadi aku…hehe… eppy birthday to me!! banyak jugaklah wish2 yang aku dapat..hadiah je belum agi..mungkin sebab aku baru balik dari perkhemahan perdana skolah..Hadiah yang pertama jadi itam muka aku nih…hehe..takpe2…

tanx to my friend zira coz wish… dari mane dia tau entahla la labu…dah 17 tahun dah aku idup..dah ke aku berbakti?? dah tak ingat dah..utang2 pun dah x ingat…hehe..