Aku baru jumpa video ni kat youtube sebab nak cari video clip munajat cinta nyanyian kumpulan dewa..neway,memang besh r lagu tu..sesuai untuk aku yang still single ni..ngeee..sape berminat leh contact ye..hahaha…

memang cute omputeh ni nyanyi lagu melayu…cun plak tuh…piching pun tak lari..tapi projection suara tu kena lebih sikit cakap kat dia..haha..macam lah aku ni pandai sangat menilai suara orang..suara sendiri pun tunggang langgang! jgn percaya apa yang aku melalut tu ye?

neway..layan je lah nyanyian minah cun ni..

kalu nak banding..ni nyanyian sebenar kumpulan dewa..(kena banding ke? dah namenye mat salleh nyanyi lagu melayu)

psst: melam-melam…kakaka…