Yahoo….finally…Manchester United telah menjuarai EPL untu musim ni setelah seri 0-0 dengan Arsenal… Arsenal ni salah satu produk israel dan sekutu2 nya..tu yang dilaknat Allah…

Apa2 pun Manutd telah melalui musim yang dramatik sekali bagi aku..ada turun naik…tapi aku kesian pulak kat liverpool coz takde satu pun title juara kat diorang…haha..sedey2…

manutd

congratz to MU!!! harap2 menang satu lagi piala iaitu Liga Juara2 Eropah yang akan berlangsung pada 27 Mei ni kat Rom…aku rase Mu akan menang kot…hehe..sori la Barca k…