Kalau korang bukak apa2 file dalam pc mcm gambar,video,dokumen mesti windows akan menyimpan history yang yang korang buat di dalam ‘my recent document’ kan…hemm, bagi mereka yang da pc @ laptop sendiri tu takpela tapi yang share2 ni camne plak? nak ke orang lain tengok file apa yang dah kita bukak dalam pc tu kan? Bertambah2 lagi bila kita bukak file2 yang tak sepatutnya dibukak macam video @ gambar ehem2 tu…ki3…

Sekarang aku akan tolong korang dalam terus merahsiakan rahsia korang okay…atau untuk tidak membuat recent document korang penuh dan menyakitkan mata..

Ikut langkah-langkah berikut :

1. Klik kanan di Taskbar
2. Klik Properties
3. Klik tab Star Menu
4. Klik Customize
5. Klik tab Advanced
6. Klik Clear List
7. Klik OK
8. Klik OK
9. Selesai

Sekarang recent document korang dah bersih…

selamat mencuba!!!

psst:akhirnya akua dah tukar ke mac!!! haha..malas dah nak melayan xp je..tapi tranfomation pack je la..hehe..yang penting free!!!!!