Diambil dari oh tidak.com

sila banned kedai ni…
MOBILE PHONE,UNLOCKING SERVICES, BELCO CITY ..

ni muka si samseng tuh…citt…

cina-babi-11

ceritanya camni…sila baca..

salam semua,

sab2 aritu…aku ngan member aku cadang nak bli hp kat lowyat…
kitorang mmg usha w580…1st kedai kitorang tanya rm400 full set..harga dah ok..tpi kitorang usha la lgi..
tgh jln..masuk 1 lorong puaka kat plaza lowyat nih…

dok jalan kat situ..kne tarik ngan stu apek ciba* nih..alang2 usha lah hp kat kedai dier..dok pilih2 hp below rm400..lama gak time tuh..dekat 15minit kat kedai apek tuh dok belek2 hp.

pastu amik keputusan nak bli w580…1st cina tuh letak rm450…bodek2 dptlah rm400…dier kte rm400 FULLSET…kitorang pon deal lah ngan dier…dier minx deposit dlu rm50…kitorang pon pergi lah crik atm..kuarkan lgi duit..

pas tuh gi blik kedai apek tuh… nak byr ni..tgh tggu apek sorang nih gi amik hp kat supplier..pastu borak2 jap ngan member dier lgi sorang..time tuh ader 3 org..

tetiba member dier lgi sorang kte rm400 TAK FULL SET LAk…spe x marah..tdi kte full set..nih time nak byr ckp lain lak..

gile aper..mulut mcm longkan. bli hp bru dpt hp jer…brg2 lain x dpt..pelikkan?

aku pon start lawan ckp apek tuh…mcm2 aku ckp..aku ckp 1st kedai kitorang tanya dpt full set..asal kdai nih x dpt…apek tuh x dpt terima kenyataan..dier kte kedai dier sorang jer jual w580 rm400..kedai lain x der..ngok giler…aku tanya kedai lain mmg ader..siap FULLSET lgi..

lawan punyer lawan..apek tuh bengang..dier gi kat aku…lgi skit dier nak lempang aku..perghh mmg cuak time nih.,rse nak mti jer… aku cool jer..dlm hati takot..

fikir punyer fikir..aku x nak bli ngan dier…aku minx lah blik rm50 deposit tdi..dier x bgi..spe x hangin…
minx punyer minx..dier nak bgi rm20 jer…spe x marah..bgi rm50.. pulangkan rm20…burn jer rm30..rm30 mkn kenyang wooo… kat sini pon hampir nak bertumbuk..last2 malas nak gaduh…trus chow..burn arr rm30 tuh…mmg terkilan..

cina-babi-2

psst:ni bukan cerita pasal aku tp cuma tolong sebarkan je…kalau korang nak sebarkan pun boleh…
KREDIT: OHTIDAK.COM