twitter_logo-copy
Menurut TechCrunch blogger dan rumorist Michael Arrington, Google mulai melakukan rundinagn dengan pihak Twitter, yang popularitinya telah meningkat secara mendadak dalam beberapa bulan terakhir. Dukacitanya harganya yang pastinya membuatkan korang semua menelan air liur tidak disebutkan…. Mengapa? kerana beberapa bulan lalu, Twitter telahpun menolak tawaran Facebook berharga…jeng3.. USD 500 juta sh*all!!!

Twitter, adalah satu website yang mengumpulkan pendapat masyarakat dunia,perbualan.mesej2,perbincangan,dan update2 terkini. Dan, meskipun Google adalah bapak segala search engine,masih tak dapat menandingi si Twitter ni..(anak sapa la ni..hihi..)

Kalau kabar angin ni betul, pasti ianya suatu yang besar dan penting buat Google kerana Twitter akan terus berkembang dan terus berkembang…Pastinya si Google akan membuat touchup sikit kat si Twitter tapi apabendanya perubahan tu??kita nantikan sama2 yepp…

psst:dengar kata dulu google nak beli youtube? sekarang macam mane ceritanya? kalau tak cukup duit boleh pinjam kat aku ni hah…hehehe…