Pning kepala,badan ada bintik2 merah,badan panas..huhu… camner ni? sebenarnya bukan aku sorang yang kena, ramai budak sekolah aku yang kena..aku salah seorang… ari ni aku tak pergi sekolah sebab dah tak larat sangat2…hhuhu… tapi best jugak tak pergi sekolah..duk rilek je kat umah…hehehe…doakan aku cepat sembuh ye…huk2…

Haha! aku dapat MC!

mc

Psst:selamat berjuang buat kontinjen2 sukan SMT Wakaf Tembusu yang sedang berjuang dalam Kejohanan Antara Teknik (KAT) kat SMT Dungun…  bak kata P.Kanan KO, ‘we can do it’…so, kalau korang tak menag apa2..jangan balik sini!!! HAHAHAHA!!! padan muka…