Pasti ramai di luar sana yang guna windows xp kan? walaupun sekarang dah keluar si windows vista tu tapi aku tahu ramai jugak yang pilih windows xp…ok lah tak mau terang pasal windows xp tapi windows 7 yang pek tema nya diberi namanya sejak lahir iaitu seven remix xp yang lebih mantop!!

seven_remix_xp

Apabila korang menggunakan windows 7 dengan menginstallnya (web download bawah ni ye) antara yang diubah ialah gaya visual, screensaver, kursor, bunyi, taskbar, dan juga wallpaper.Install je macam biasa dan korang kena reboot supaya ianya menjadi. Dan korang akan dapat melihat perubahan dari windows xp yang mungkin dah buat korang boring kepada yang lebih fresh… selamat mencuba!!!

Download windows 7 sini