cintateragung1Assalamualaikum korang sumer..hehe..exited nyer.. tarikh keramat ni iaitu 01 April 2009 hari pertama aku ber blog2..

aku pun tak tau camner nak start ni..main test2 je…aku ingat nak buat blog ni untuk ceritakan kisah hidup aku kat korang..huhu..selain tu aku pun nak kongsi pasal hal-hal semasa..hehe…kalau perkara macam software,tutorial dan teknologi memang aku minat dan aku akan kongsikan.. korang kat luar sane tu bantula manusia kerdil ni hah yang baru berjinak-jinak dalam berblogging… so ape lagi…kita enjoy!!!