Hmm.. td ak bru lpas tgk satu dokumentari kat tv3 psal PM kite iaitu pak lah… maklumlah dah nk pencen..opps!hehe..tapi aku tengok kejap je sebab aku bukan minat sangat politik2 ni.. bukannya aku boleh ngundi lagi ye x? hehe…

ok lah, berbalik pasal tajuk post ni…macam ni cerita nya… aku ni memang suka sangat men internet..hehe..tapi aku x buka lah website xxx macam sesetengah orang tu hehe.. (sape makan cili dye rase pedasnya yep..) Pada suatu hari tu aku teman kan lah kawan aku pergi cc..ak pun x tau nak buat apa… duk rumah pun boring gak.. aku pun tengok die buka satu laman web iaitu scukz dot com… aku pun jadi minat plak kat website ni dan tertanya2 sape lah empunya tuan nya…kalau aku men internet satu kewajipan aku bkak website tu…  pas tu aku jumpa lah blog tuan nya iaitu justkhai dot com… aku kagum sangat dengan dia ni yang namanya khai…

kalau korang nak knal dia bleh lah tengok atau dalam bahasa terengganu ‘kelih‘ website dia… kalau korang dah kenal dia ni pasti korang pun akan jadi macam aku…hehehe…setelah 2 tahun aku asyik baca blog dia dan rangkaian nya iaitu ohtidak,ohartis,dan ohcun, aku pun timbul minat nak buat blog sendiri..hehe…memandang kan dia pun ada ym, jadi ada lah ak chat ngn dia pasal blog aku nih…huhu… bangga nya aku…

so, macam tu la kisah lahirnya blog picisan ni…hehe… sebagai menggulung, aku alu-alukan sangat komen, nasihat atau teguran dari korang… hehe.. PeAcE!!